Romy van der Loo 1

Yoga

Yoga is voor mij een moment om verbinding te maken met mijn lichaam en om mijn gedachtes en indrukken te verwerken. Een moment om even stil te staan en toch in beweging te zijn. Het is een stukje healing maar ook een middel om het lichaam soepel en krachtig te maken. Tijdens mijn yogalessen probeer ik mensen in verbinding te brengen met zichzelf. En het mooiste is om de kracht en de rust die je op de mat ervaart mee te nemen in het dagelijks leven.

Opleiding en ervaring

In 2015 ben ik begonnen met het volgen van lessen. Bij Yogadreams heb ik de 200 uurs vinyasa yoga opleiding behaald in januari 2023. Het is een Yoga Alliance gecertificeerd diploma. In december 2023 heb ik een 50 uurs kinderyoga opleiding gevolgd bij Helen Purperhart. 

Functionele benadering

Vraag je je wel eens af waarom we een yogahouding doen? 

Tijdens mijn lessen ga ik hier dieper op in. Het gaat vooral om de functie van de yogahoudingen die we doen. De focus ligt dan op het activeren van je spieren, het losmaken van je gewrichten en het versterken van je lichaam in bepaalde doelgebieden. Elk lichaam is anders omdat bijvoorbeeld ook de botten in elk lichaam anders zijn. Hierdoor zal een houding voor jou misschien heel gemakkelijk zijn en voor iemand anders onmogelijk. En dat is helemaal prima omdat we allemaal anders zijn. Tijdens mijn lessen vertel ik je meer over de functie van de houdingen die we doen, welke spieren je kan voelen zodat je je lichaam op een andere manier leert kennen. 

Een vinyasa les is krachtige yoga les met behoorlijk wat ontspanning.

Tijdens deze les beginnen we rustig. We gaan landen, ontwaken, bewegen en wat kracht opbouwen. We werken ergens naar toe en als we daar zijn, is er ruimte om iets nieuws te ontdekken en dan gaan we weer de ontspanning in.

Vinyasa biedt ook:

  • Balans en vertrouwen.
  • Krachtige en flexibele spieren.
  • Bewustwording van je lichaam.
  • Rust in je hoofd door bewust te bewegen.
  • Bewustere ademhaling.


Privélessen
Zou je graag een keer een privéles willen ervaren? Dat kan zeker, samen zorgen we er voor dat jouw privéles een ultiem momentje voor jezelf wordt! De les wordt afgestemd op jouw behoeftes en jouw lichaam. Thuis in je eigen omgeving of bij mij in Zaandam.

Een losse privéles kost 60,00 euro. Je kunt ook een pakket afnemen van 5 lessen voor 275,00 euro. Heb je vragen of twijfel je ergens over? We kunnen het vrijblijvend hebben over de mogelijkheden. Stuur mij gerust een berichtje.

 

Aanmelden voor een privéles
 
 
 
 
E-mailen
Instagram
LinkedIn