Hi

Romy van der Loo

Leuk dat je er bent! Ik ben Romy van der Loo, 31 jaar, geboren in Hoofddorp en woonachtig in Zaandam. En op deze pagina vertel ik wat meer over mezelf.

Opleiding 

Eerst gestudeerd aan de MBO Hotelschool destijds nog Hotelmanagement. Daarna Commerciële Economie gestudeerd aan de HES. En zojuist mijn Vinyasa Yoga Docentenopleiding diploma gehaald. Daartussen in, is heel veel gebeurd. Twee keer in het buitenland gewoond tijdens mijn studies. In London voor een stage in een hotel en in Milaan voor een minor. Reizen is voor mij een manier om nieuwe indrukken op te doen, te leren over de wereld en over jezelf nieuwe dingen te ontdekken. Het is helend maar ook een boost voor je ontwikkeling. 

Werk

Toen werd het tijd om fulltime te werken. Mijn werk bestaat uit projectmanagement, marketing, marketingcommunicatie, het organiseren van reizen en het hosten van evenementen voor inspirerende merken. Want dat is wat bij me past. Het regelen van projecten van A tot Z, het enthousiasmeren en verbinden van teamleden, de klant, andere bedrijven om samen tot iets heel moois te komen. Dan kom ik een flow terecht. 

Eigenlijk dezelfde flow die ik ervaar tijdens yoga. Dat moment wanneer alle houdingen precies op de juiste manier op elkaar aansluiten en dat je even helemaal meebeweegt op een ander soort energie. Wanneer je in contact komt met je ademhaling, je lichaam voelt bewegen en dat je er achterkomt dat je veel meer kan dan je denkt. Dat is mooi en dat gun ik iedereen. 

Life happens 

Foto door Katarzyna Grabowska van Unsplash

Toen gebeurde er iets onverwachts, het ging niet zo goed met mijn gezondheid. Het heeft me er toe aangezet om te gaan onderzoeken wat voor mij werkt. Het heeft me verplicht om grenzen te stellen. Het heeft er voor gezorgd dat ik nog meer van het leven geniet dan ik al deed. Het heeft er voor gezorgd dat ik mijn leven anders ben gaan inrichten en dat ik voor mezelf ben begonnen.

En hier ben ik dan, een yogadocent een projectmanager, een moeder, een partner, en een powervrouw. 

 
 
 
 
E-mailen
Instagram
LinkedIn