Hi

Leuk dat je er bent en dat je de tijd neemt om meer over mij te lezen, dankjewel. 

Ik ben Romy van der Loo, 32 jaar, geboren in Hoofddorp en woonachtig in Zaandam. Ik hou van ondernemen, organiseren en verandering. Mijn kwaliteiten zijn dat ik extreem georganiseerd ben, graag wil verbinden en verandering teweeg wil brengen binnen organisaties of bij de mensen die ik ontmoet. Zoals het ontdekken van je eigen kracht, om dicht bij jezelf te blijven en uit te spreken waar je voor staat. Want, zo verandert er echt iets in jezelf maar ook in je omgeving.

Werk

Mijn werk bestaat uit event- en projectmanagement, marketing/communicatie, het organiseren van reizen en het hosten van evenementen voor inspirerende merken. Want dat is wat bij me past. Het regelen van projecten van A tot Z, het enthousiasmeren, coachen en verbinden van teamleden, de klant en andere bedrijven om samen tot iets heel moois te komen. Dan kom ik een flow terecht. 

Eigenlijk dezelfde flow die ik ervaar tijdens yoga. Dat moment wanneer alle houdingen precies op de juiste manier op elkaar aansluiten en dat je even helemaal meebeweegt op een ander soort energie. Wanneer je in contact komt met je ademhaling, je lichaam voelt bewegen en dat je er achterkomt dat je veel meer kan dan je denkt. Dat is mooi en dat gun ik iedereen. 

In essentie ben ik dus een yogadocent en een projectmanager. Eigenlijk nog zo veel meer en als je dat wilt ontdekken, neem dan gerust contact op.


 
 
 
 
E-mailen
Instagram
LinkedIn